VÄLKOMMEN TILL STIL MED THULIN

Nu är jag tillbaka i bloggerivärlden, efter en stunds vila. Karina Ericsson Wärns och min sida ”Oss Granntanter Emellan” finns fortfarande kvar, men ligger och vilar. Vem vet, kanske den börjar leva igen, dock en annan dag. Vi har fått många ledsna kommentarer att ”OGE” sover, många saknar den, isynnerhet min make, för då hade han total kolla på vad jag och den andra granntanten Karina gjorde. Med den nya bloggen ”Stil med Thulin”, kommer jag mer att koncentrera mig just på stil i olika former. Det kommer vara högt och lågt och du ska aldrig glömma bort att det jag tycker är ingen lag, utan bara en åsikt bland alla andra, antingen gillar du den eller inte. Jag hoppas du kommer att finna ett och annat matnyttigt, som kan gagna din garderob, stil eller varför inte en resa. Så välkommen in i min värld, vilken börjar med en stilfull premiär en tur till Première Vision i Paris och ett musikalbesök i London veckan som kommer.

image