Tyg tyg tyg tyg

Vi simmar runt i ett hav bland världens finaste tygleverantörer, för kläder. Just nu visas tyger och accessoarer för höst 17. Vi har sett mycket bra, det gäller att inte förivra sig och köpa på sig mängder av provmetrar, som man tycker om för stunden. Vi beställer hängare, som sedan sorteras och ratas hemma i ateljén. Det gäller att kombinera färger, mönster och kvaliteter med varandra, samtidigt tänka på vad våra kunder faktiskt vill ha. Ibland luras vi lite och stoppar in de mest makalösa trycken, som känns helt vansinniga. Lite tokerier måste det vara, annars syns man inte i det gråbeiga flödet. Jag gillar vackra färger och fina mönster. Nästa höst färger är marin, olika turkosa nyanser, orange/apelsin, rost, vin, treal och givetvis svart, helt enkelt den vanliga höstpaletten.