Hej trevliga Dunkers!

Idag var jag uppe med tuppen, för att ta mig till Dunkers Kulturhus via Bromma och Ängelholm. Det är alltid lika trevligt att resa till sydkusten, jag är ju mycket förtjust i Skåne. I Stockholm var det äckligt småregn och i Helsingborg sken solen. Gjorde ett super välplanerat besök på Dunkers, som nu håller på att bygga upp Kulturhuset Stadsteaterns stora utställning om mina alster genom åren. Besökte själva utställningsom rummet, ett gigantiskt rum, som höll på att bli rosa och grönt. Spelade in historier och anekdoter, med anknytning till utställningenens olika hållplatser, som ska finnas i lurar, för besökarna. Åt en mycket delikat lunch i husets fina restaurang, där vi kanske ska ha granntantsafton i samband med utställningen i höst, för våra skånska Granntanter. Efter lunch gick jag en liten sväng i vackra Helsingborg. Vid tvåtiden var det en intervju och fotostund med Helsingborgs Dagblad, väldigt trevligt och bra. Dagen avslutades med en kulturtantspod intervju också mycket bra och initierat. Jag har haft en otroligt trevlig dag på Dunkers. Nu sitter jag på Ängelholms flygstation, köpte mig en ny biljett, så att jag slapp sitta och vänta i 2,5h, orkar inte riktigt, för imorgon ska jag upp innan tuppen och minareten vaknat, vill ha några minuter hemma med maken och få några timmars sömn. Imorgon bär det av till Warszawa på fabriks och konferens resa med mitt gäng.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image