Stilfullt boende

Det regnar I London, som vanligt…..Lite trist, ett klassiskt i-landsproblem får man väl kalla det. Vi bor iallafall på ett underbart litet boutique hotell i Spitafields, Batty Langley’s, som ligger i en historisk byggnad. Varenda pinal, tavla, bok, tygbit är noga handplockade. Rummen har historiska namn, som är förknippade med området. Spitafields har en gammal historia, här har det bl.a. funnits fina siden väverier, som Hugenotterna upprättade på 1600-talet. Därav de berömda småblommiga sidentygerna från Spitafields. Runtomkring ligger det en mängd fantastiska marknader, på torsdagar är det bl.a. antikviteternas tur. Kan varmt rekommendera detta hotell. Bara sängkläderna och den magnifika sängen, med en sänggavel, som sällan skådats och badrummet är som hämtat ur en historisk film.