Konst


Springa i butiker hela dagarna kan vara väldigt tröttsamt, ibland måste vi göra det för att uppdatera oss vad alla andra gör, hur sömnad en ser ut, kvaliteter och tillverkningsland. De enda som fick besök av oss i går var Chanel på New Bond Street, för inköp av ett par klassiska ballerinor i beige/svart till en väninna och det gamla fina varuhuset Liberty. Dessvärre har HM invaderat huset ut mot Regent Street, vilket känns mycket tråkigt, räcker det inte med att de invaderat allt och förstört både prisbild och människor? I mon värld känns det ytterst B. Merparten av gårdagen spenderades därför på ett av de vackraste museer i världen, National Gallery på Trafalgar Square. Vi vandrade igenom varenda sal och överväldigades av de nyrenoverade salarna, behängda med de mest famösa och fantastiska målningar, extremt inspirerande. Vi kunde inte hålla oss ifrån att slinka in på museets Portrait Galleri och beskåda mina absoluta favoritverk av Gainsbourough. Två sagolika museer, som man kan spendera några dagar på, dessutom helt gratis! Är du i London, gå dit och lägg några timmar på en stilfull bildningsresa bland världens mest makalösa konstverk.